![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje programisty do dokończenia kilku projektów w PHP na które nie mam już czasu.
Udokumentowanie doświadczenie zawodowe nie jest konieczne. Najważniejsze wymagania to rzetelność, samokontrola, dużo zapału do pracy, równowaga mentalna, samodzielność myślenia i kreatywność. Wymagana jest dobra znajomość PHP, PostgreSQL i js. Mile widziane doświadczenie z Symfony. Oferuje: - możliwość podniesienia swoich kwalifikacji (projekty są dla mnie więc będzie mi zależało żeby były dobrze zrobione) - możliwość pracy w dowolnym wymiarze godzin Zainteresowane osoby proszę o kontakt poprzez PM na forum i napisanie kilku słów o sobie , podanie numeru gg lub skype. Ten post edytował kris2 9.01.2012, 09:16:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 5 Dołączył: 5.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli sugerujesz ze ktoś kto nie ma wieloletniego doświadczenia nie może znac PHP (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nie napisałem że wymagam niesamowitej znajomości wzorców projektowych, 10 frameworków i 20 letniego doświadczenia w programowaniu. Dobra znajomość języka to chyba nie jest aż tak duże wymaganie ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Czy początkujący programista:
- Zna PostgreSQL? Raczej nie, raczej siedzi w MySQL. - Zna Symfony? Raczej nie, raczej pisze wszystko samemu "z palucha" lub korzysta z prostszego frameworka. - Wykona projekty dobrze ("będzie mi zależało żeby były dobrze zrobione")? Raczej nie. Osobiście jestem wyczulony na teksty typu "szukam początkującego programisty", "wykonanie prostego skryptu", "kilka prostych zmian" - to od razu sugeruje, że wynagrodzenie za prace będzie również "proste" (o ile będzie). |
|
|
![]()
|
|
ok zmieniłem treść aby lepiej przedstawić kogo poszukuje.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:50 |