![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
mam pewien skrypt który zawiera dodawanie tematów oraz odsyłacze do nich ale jest tez system komentarzy który nie działa ;/ mój kod:
demo: http://e-computer.xaa.pl/rec.php miało to być tak że pokazał by się napis dodano an chwilkę a następnie przekierowanie do tematu. a zamiast tego jest jak widać. a i jak wyświetlić komentarze o tylko te co mają id tematu w bazie danych Ten post edytował GoOx 8.01.2012, 18:25:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Temat do przeczkola.
2. Jak będziesz tak z każdym problemikiem pisał na forum to niczego sie nie nauczysz. To jest na prawdę niski poziom - radze przeczytać kilka kursów PHP, unikniemy śmietnika. -------------------- Wolałem języki z rodziny C ale poszedłem na łatwizne...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przepraszam, od czego jest forum?! Fakt, pomylił działy, a Ty robisz z tego problem. Gość przeczytał kurs - to widać, bo coś rozumie.
Zrozum, że nie wszyscy urodzili się z talentem do PHP (w odróżnieniu od Ciebie... jak mniemam), dlatego mam prośbę; okaż odrobinę szacunku i przyczyń się do rozwiązania problemu. Ten post edytował modern-web 8.01.2012, 18:33:13 -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przepraszam, od czego jest forum?! Fakt, pomylił działy, a Ty robisz z tego problem. Gość przeczytał kurs - to widać, bo coś rozumie. Zrozum, że nie wszyscy urodzili się z talentem do PHP (w odróżnieniu od Ciebie... jak mniemam), dlatego mam prośbę; okaż odrobinę szacunku i przyczyń się do rozwiązania problemu. Dlatego staram się pomagać, a nie zbierać pomagajki. Forum powinno nakierowywać, uczyć - rozwijać - po to moim zdaniem powstało. I nie brak mi szacunku do nikogo, uważam, że taka pomoc jest warta więcej niż pisanie gotowców. Ten post edytował Adi32 8.01.2012, 18:41:47 -------------------- Wolałem języki z rodziny C ale poszedłem na łatwizne...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wszystkiego co się nauczyłem o php to tylko wynikło z kursów php oraz tego forum.
2. Może i pomyliłem ale zawsze można przenieść temat tak? 3. Mam dopiero 15 lat i uczę się php od niecałych 2 miesięcy. Ten post edytował GoOx 8.01.2012, 18:41:55 |
|
|
![]()
|
|
1. Wszystkiego co się nauczyłem o php to tylko wynikło z kursów php oraz tego forum. 2. Może i pomyliłem ale zawsze można przenieść temat tak? 3. Mam dopiero 15 lat i uczę się php od niecałych 2 miesięcy. Jak na 2 miesiące nauki to robisz całkiem dużo - więcej niż ja po 2 miesiącach. Pewnie w krótce nauczysz się, że głowkowanie nad problemem chociażby godzinami jest wiele więcej warte niż gotowe rozwiązanie z forum. Nie chodzi o konkretny problem a o odpowiednie podejście do problemu i nie poddawanie się. -------------------- Wolałem języki z rodziny C ale poszedłem na łatwizne...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Wyświetlasz napis i od razu przekierowujesz, to nic dziwnego, że cię od razu przekierowuje....
2) Do przekierowania nie używa się kodu js, a normalnie header() w php. 3) By przekierować po jakimś czasie, też się używa header(). Zajrzyj do manuala i w komentarzach przy header poczytaj o REFRESH. 4) Przenosze ps: tylko najpierw ma być header, a dopiero potem echo('Dodano!'); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 04:40 |