![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Od 2 dni poszukuje skryptu rejestracji i logowania , i nic nie mogę znaleść jeśli coś znajdę to nie działa :/ Mógłby mi ktoś zrobic taki skrypt ? przynajmniej samą rejestracje ![]() co ma w niej być: Login Hasło Powtórz hasło + oczywiście wymagana akceptacja regulaminu ![]() Dziękuje bardzo jeśli ktoś wykona taki skrypt. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz, aby ktoś za ciebie wykonał skrypt to swoje miejsce znajdziesz na giełdzie kilka pięter niżej. W przedszkolu nikt za ciebie nie zrobi skryptu, wykaż choć trochę zaangażowania, napisz coś i ewentualnie ktoś ci pomoże jeżeli nie będzie działać. Powodzenia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem jakiś skrypt rejestracja + logowanie lecz mam problem z plikiem rejestracji
oto jego kod:
Gdy wpisze 2 rózne hasła pisze że hasła sa rózne , ale jasli nie wpisze loginu lub wpisze Login , haslo i powtórz (tak jak ma byc) pisze "Wystąpił błąd" Ktos powie co jest źle i poprawi ? Dziękuje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznijmy od podstaw, w konfiguracji połączenia z bazą (conn.php) zmieniłeś odpowiednie linijki, aby łączyło z bazą? Masz w ogóle tablice user z odpowiednimi kolumnami w bazie?
|
|
|
![]()
|
|
Tak , otworzyłem plik install.php który był w paczce i otrzymałem komunikat "Baza danych utworzona poprawnie"
a otworze plik login.php i podam jakas kombinacje cyfr w Login i Hasło otrzymuje komunikat " Podałeś złe dane. Kliknij wstecz aby spróbowa? ponownie." znaczy to że łaczy się z baza danych Ok już mam ![]() brakowało kolumny online ![]() Ten post edytował Karol346 8.01.2012, 13:33:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- http://golden-towns.tk/ - Gra połączona za zarabianiem
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuje bardzo
![]() Akurat zaczołem sam pisać po przeczytaniu paru poradników , nie zabardzo mi to wychodzi ale zawsze to coś ![]() EDIT Wszystko ładnie , lecz aby się zarejestrować muszę używać tylko liter :/ gdy użyje cyfr (0-9) w haśle i nicku ! ==> Prosz? poda? imie Prosze poda? has?o Spróbuj ponownie Ten post edytował Karol346 8.01.2012, 15:03:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:35 |