![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
mam coś takiego:
niby jest wszystko jest dobrze ale takie rezultat: Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/ecompute/public_html/dodajn.php on line 13 Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
co masz w zmiennej $db_lnk? spróbuj bez niej odpalić.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tam mam połączenie z bazą.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
no to pokaż jak masz... i tak jak mówiłem spróbuj bez tej zmiennej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
jak tego nie mam to :
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ecompute'@'localhost' (using password: NO) in /home/ecompute/public_html/dodajn.php on line 13 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/ecompute/public_html/dodajn.php on line 13 Access denied for user 'ecompute'@'localhost' (using password: NO) czyli brak dostępu. nie wiem dam może cały kod jak chcecie.
Pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
prawdopodobnie nie masz ustawionego hasła dla usera ecompute.
-------------------- |
|
|
--kobi-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam !
mam problem z kodem niechce dodawac mi rekerdów do bazy pomocy!
|
|
|
-Wazniak96- |
![]()
|
Goście ![]() |
Kobi ułożyłeś źle zapytanie INSERT INTO, wygląda ono zupełnie jak zapytanie UPDATE, a powinno wyglądac tak:
|
|
|
--kobi-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam ponownie
nadal niechce mi dodawac rekordów do bazy wyskakuje mi echo ze nie podalem wszystkich danych !
a tu daje formularz do tego i niechą działac |
|
|
--kobi-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
ok z tamtym dalem dobie rady
teraz mam problem z innym skryptem dodaje mi rekord do bazy ale nie laduje fotki na serwer sciezke tez zapisuje jako fotki/ w bazie i nic dale jako sciezke do konkretnego zdiecia podaje kod
i jak drugim skryptem chce wyświetlic fotki to ich nie wyswietla . bo sciezka do zdiecia w bazie zapisuje sie jaki fotki/ |
|
|
-Wazniak96- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jakos dziwnie zapisujesz tego sqla...
Sprobuj tak:
Ps: zaloz nowy temat ![]() |
|
|
--kobi-- |
![]()
|
Goście ![]() |
witaj
Woziniak96 nadal mi dodaje rekordy do bazy bez zadnego linku do fotki i zdiecia na serwer nie ładuje wyskakuje echo ze wszystko ok ale nie jest ok . Co tu jeszcze mozna zrobic. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz w formularzu input file o nazwie pliczek?
-------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
--kobi-- |
![]()
|
Goście ![]() |
tak no mam ale moze sam sprawdz bo juz mnie to zaczyna meczyc bo nie moge dojsc do tego a to napewno jest proste .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień:
na
|
|
|
--kobi-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nadal nie zapisuje mi fotki na serwer i w bazie zapisuje tylko ../fotki/ i nic dalej zadnego linku do zdiecia , nie zapisuje mi adres pliku docelowego tylko ../fotki/
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
--kobi-- |
![]()
|
Goście ![]() |
dalej nic nie dodaje wyskakuje mi echo wystąpił bład podaje link http://adrian0402.cba.pl/dodaj.php
|
|
|
![]()
|
|
Czyli problem z przeniesieniem pliku, możliwe przyczyny:
- folder ma złe chmody - folder nie istniej - zła ścieżka Zacznij troszkę kombinować.... -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:04 |