![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 21 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc potrzebuje jakoś uruchomić js na jakiejś stronie i zczytać jej źródło, wiem że jest to możliwe.
Lecz szukając szukając nigdy tego nie znalazłem. Prosiłbym o podanie mi prostego kodu który wysyła zapytanie w postaci js a potem zczytuje dane np. wchodzi na strone, uruchamia java script: showAwarded(1, 1); kopiuje i wychodzi @edit albo jest 2 wyjście mam taki kod Kod function curl_login($url,$data,$proxy,$proxystatus){ $fp = fopen("cookie.txt", "w"); fclose($fp); $login = curl_init(); curl_setopt($login, CURLOPT_COOKIEJAR, "cookie.txt"); curl_setopt($login, CURLOPT_COOKIEFILE, "cookie.txt"); curl_setopt($login, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"); curl_setopt($login, CURLOPT_TIMEOUT, 40); curl_setopt($login, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE); if ($proxystatus == 'on') { curl_setopt($login, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, FALSE); curl_setopt($login, CURLOPT_HTTPPROXYTUNNEL, TRUE); curl_setopt($login, CURLOPT_PROXY, $proxy); } curl_setopt($login, CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($login, CURLOPT_HEADER, TRUE); curl_setopt($login, CURLOPT_USERAGENT, $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); curl_setopt($login, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, false); curl_setopt($login, CURLOPT_POST, TRUE); curl_setopt($login, CURLOPT_POSTFIELDS, $data); ob_start(); return curl_exec ($login); ob_end_clean(); curl_close ($login); unset($login); } i zrobić tak że po wejściu na strone aby w tej samej sesji wlazło na strone java script: showAwarded(1, 1); ponieważ ten js jest w formie odnośnika <a href="java script: showAwarded(1, 1);">Pokaż Nagrodzonych</a> Ten post edytował jackraymund 7.01.2012, 16:06:12 -------------------- Wykonuje zlecenia na pobieranie danych ze stron i różne boty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:53 |