![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę mojego portfolio [zmoderowane]
Na stronie jest jeszcze do zrobienia kilka drobnych poprawek. Ten post edytował nospor 9.01.2012, 16:08:50
Powód edycji: [erix]: no SEO
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
+ Layout w miarę przejrzysty, zaczynałem od duuuuużo gorszych - Validator - Zaczynasz przygodę z HTML5 to używaj tagów aby stworzyć semantyczny kod header,article,footer itd. +/- Treść dość skromna - content przyjdzie z czasem nie pękaj ![]() -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy to nie było robione w joomli,dla mnie to jakoś standardowo wygląda.Czy kontakty działają u was ,bo puściłem na ff 3.5 i u mnie nie działa może być przyczyną ,że zrobione było w HTML5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+ layout ma potencjał, ale wygląda strasznie pusto aktualnie
- to nie jest HTML5 - puste divy - brak atrybutu alt dla obrazków Jak na razie 3/10 z dużym potencjałem. Czy to nie było robione w joomli,dla mnie to jakoś standardowo wygląda.Czy kontakty działają u was ,bo puściłem na ff 3.5 i u mnie nie działa może być przyczyną ,że zrobione było w HTML5 To nie jest Joomla, na pewno. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za cenne uwagi
![]() Oczywiście to nie jest Joomla |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- HTML 5 bez HTML 5
- Źle dobrana czcionka - Zły sposób tworzenia listy (http://web-create.tk/oferta.php) - Zamiast jednolitego tła (#f1efe2) dałbym gradient od ciemnego koloru (tak z 15px) do obecnego. Nadałoby to mody efekt odbicia w stosunku do nagłówka. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Całkiem przyzwoicie.Zmień jednak kodowanie na utf-8 i usuń zbędne zamknięcia div.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro projektujesz witryny internetowe, to może wypadałoby napisać swój styl?
Albo chociaż uszanować pracę autora i zostawić odnośnik w stopce. http://www.freewebtemplates.com/download/f...reen-333969116/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Do oceny oddajemy własne prace!
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Szablon nie jest Twój, wstawiłeś tylko treść. Zamykam, a Tobie radzę albo stworzyć własny szablon, albo zostawić w stopce informacje o jego autorze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:05 |