![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wsztkich!
Chciałbym zrobić formularz, który działa w dwie strony- po wpisanu współrzędnych do formularza marker ustawia się na tym punkcie, oraz jak użytkownik przesunie marker, to w formularzu zmieniają mu się współrzędne. Coś podobnego jak tu: http://www.php-ease.com/forms/latitude-longitude-finder.html tylko, że w powyższym linku działa to tylko w jedną stronę, ja chciałbym mieć możliwość wpisania do okienka współrzędnych, a marker się ustawi odpowiednio. Jak takie coś można zrobić ? (lub jak zmodyfikować kod, który podałem w stronie wyżej?) Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypadałoby napisać z jakich map korzystasz. Każdy "dostawca" ma swoje API.
Google Maps API v3 Open Street Maps API v0.6 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypadałoby napisać z jakich map korzystasz. Każdy "dostawca" ma swoje API. Google Maps API v3 Open Street Maps API v0.6 Dzięki, zapomniałem. Oczywiście chcę zkorzystać z map google. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:03 |