Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP]Biała strona błędów brak
kombajnik

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hej wszystkim, jestem nowy na tym forum smile.gif

Mam problem ze swoją stroną.

Ostatnio byłem zmuszony przenieść swoją stronkę z systemu FreeBSD 7.1 + apache na Debian 5.0 + nginx i napotkałem pewien problem. Na FreeBSD 7.1 działało wszystko bez żadnych problemów a po przeniesieniu stronki na debianka z nginxem po wejściu na adres mojej www otrzymuje białą stronę :/ i 0 błędów co mu nie pasuje. W php.ini mam ustawione display_errors = yes i error_reporting = E_ALL

Macie jakieś pomysły jak sprawdzić dlaczego pojawia się biała strona zamiast mojego serwisu?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
patryk9200

-----

Sprawdź czy przypadkiem w kodzie strony nie jest wyłączone raportowanie błędów, lub czy sama strona nie ma mechanizmu ich rejestrowania.
Może brakować jakiś bibliotek, porównaj z starym jakie biblioteki są zainstalowane i brakujace doinstaluj. Kolejna sprawa sprawdź uprawnienia do plików.
Jakie mają chmod i jaki użytkownik jest ich właścicielem, czy parser ma uprawnienia do ich wykonywania.
Spróbuj wstawić w miejsce index.php
plik index.php z zawartością:
<?php
php_info();
?>
i zobacz czy się wykonuje.
Dodatkowo dzięki temu dowiesz się jaką masz konfigurację serera i jakie masz zainstalowane moduły.
+Quote Post
kombajnik

-----

Cytat(patryk9200 @ 6.01.2012, 11:00:32 ) *
Sprawdź czy przypadkiem w kodzie strony nie jest wyłączone raportowanie błędów, lub czy sama strona nie ma mechanizmu ich rejestrowania.
Może brakować jakiś bibliotek, porównaj z starym jakie biblioteki są zainstalowane i brakujace doinstaluj. Kolejna sprawa sprawdź uprawnienia do plików.
Jakie mają chmod i jaki użytkownik jest ich właścicielem, czy parser ma uprawnienia do ich wykonywania.
Spróbuj wstawić w miejsce index.php
plik index.php z zawartością:
<?php
php_info();
?>
i zobacz czy się wykonuje.
Dodatkowo dzięki temu dowiesz się jaką masz konfigurację serera i jakie masz zainstalowane moduły.

z
<?php
phpinfo();
?>

zadzialalo i sie okazalo ze czyta mi zly php.ini (pozdro dla brata ktory niepotrafi ustawic wszywstkiego poprawnie a ja wszystko musze po nim sprawdzac)

problem rozwiazany juz wszystko dziala, dzieki za pomoc i pozdrawiam
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:11