![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Już przedstawiam jak wygląda sprawa. Po zalogowaniu i wejściu na stronę, użytkownik widzi inną stronę w ramce. Banał, prawda? Jednak mnie interesuje to by przy wczytywaniu ramki, pobierana została nazwa użytkownika z macierzystego okna i przesyłana do ramki. Chodzi o shoutbox, który będzie znajdował się na innym serwisie, a chcę by automatycznie używana została nazwa zalogowanego użytkownika. Czy jest takie coś możliwe? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 5 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Polecam Jastrzębia Góra, serwis o nadmorskiej miejscowości.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko czy aby to rozwiązanie na pewno dotyczy iframe?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jest to jak najbardziej możliwe przez jQuery. Poszukaj w google, jeżeli niczego nie znajdziesz to napisz tutaj jeszcze raz, może odgrzebie linkę do strony gdzie widziałem opis.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:42 |