![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-kalwin- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
u mnie wyglada to tak http://img11.imageshack.us/img11/2512/zrzu...01201042038.png
a chce zeby to wygladało ta jak na screenie http://img571.imageshack.us/img571/4502/beztytuugxd.jpg |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień pętle na podobną do tej:
Ten post edytował Malinaa 5.01.2012, 12:46:38 -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
-kalwin- |
![]()
|
Goście ![]() |
wyszło mi cos takiego
![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś takiego chciałeś, możesz poprawić nagłówek, zamienić:
print("<tr><td class=colhead>Napisz...</td><td class=colhead>By zrobić...</td></tr>\n"); na np. echo "<tr><td class=\"colhead\">Napisz...</td><td colspan=\"2\" class=\"colhead\">By zrobić...</td></tr>\n" lub inaczej - to już zabawa z HTML CSS, ponadto trzeba by dodać dodatkowe warunki ify, aby całość HTML ładnie sformatować. Sam coś tutaj możesz już wymyślić. -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
-kalwin- |
![]()
|
Goście ![]() |
petarda bardzoe dziekuje za pomoc
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jeśli musiałeś już coś napisać w podzięce za pomoc to może nie wyskakuj z petardami.
Napisalem ile wiedziałem z ręki i na ile mogłem pomóc, na pisanie gotowców musiałbym mieć więcej czasu, więć jeżeli chcesz gotowca może zgłoś się do kogoś kto znajdzie dłuższą chwilę, albo pytaj dalej, sam nie raz długo szukałem i miałem to szczęście znaleźć taką osobę i na tym forum, ale nie wyskakiwałem z petardami i czekałem na odpowiedź nie raz ładnych parę godzin... i dłużej. Nie pozdrawiam -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:17 |