![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam skrypt, ktory wrzuca zdjecia do bazy danych i na serwer, a dodatkowo do bazy danych dopisuje sciezke do pliku.
dzialo to bez zarzutu, w pewnym momencie sie ryplo :/ i nie wiem jak to naprawic ;/ form.php
upload.php
showimage.php
znajac zycie pewnie jakies glupstwo... prosze Was o pomoc. wiem, ze obrazki w bazie danych sa bez sensu, ale tak chce. -------------------- Lombi !! kłaniam Ci się od 00:45 dnia 2012-01-27 !! :)
Serdeczne dzięki !! :) zespół na wesele?wejdź :) ręcznie robione ozdoby, obrazy, figurki i wiele innych :) zapraszam :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro chcesz je w bazie to po co to?
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo zapisuje je tez do folderu.
zapis do folderu jest w jednym celu, a zapis do bazy w innym. pomijajac fakt bezsensownosci wysylania obrazka do bazy danych i tworzenia podwojnego wysylania... wytlumaczy mi ktos dlaczego nie wyswietla obrazkow? w bazie danych sa poprawnie wyslane, typ odpowiedni, kotowanie UTF bez BOM... glupia sprawa... i jak będzie coś z tego? hmm.. hmm co o tym myslicie? ![]() -------------------- Lombi !! kłaniam Ci się od 00:45 dnia 2012-01-27 !! :)
Serdeczne dzięki !! :) zespół na wesele?wejdź :) ręcznie robione ozdoby, obrazy, figurki i wiele innych :) zapraszam :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:08 |