![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje kod div w którym bede mógł umieścić swoją jakąś treść , chodzi mi o to że jak ktoś wpisze adres mojej strony to na stronie głownej bedzie widoczny ten div i bedzie zasłaniał część serwisu i zeby w nim była treśc i że mozna kliknac akceptuje - div znika lub nieakceptuje i np przekierowanie na google.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardziej w JavaScript.
-------------------- Wolałem języki z rodziny C ale poszedłem na łatwizne...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to proszę o jakieś gotowe rozwiazania
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może Ci się przyda - z jakiegoś starego kodu wyciągnąłem;
-------------------- Wolałem języki z rodziny C ale poszedłem na łatwizne...
|
|
|
![]()
|
|
niestety ten skrypt nie działa wyswietlaja sie jakies znaki krzaczaste a po wcisnieciu zamknij bład 404
zalezy mi też zeby to okno jak się kreci rolka od myszki schodziło też w dol i w gore serwisu a nie było w jednym miejscu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie dajemy gotowców.
Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 02:58 |