![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie mogę ugyść jak odwołać się do iframe gdzie znajduje sie lista select. Mam pole input do którego chce dopisywać wartość z listy rozwijanej znajdującej sie w ifremie.
natomiast kod formularza wraz z lista rozwijana wyglada tak:
kod ramki:
Gdzie popełniam bład? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
W tym, że chcesz dokonać interakcji z iframem.
Przeglądarki blokują takie zachowanie. Chyba że to ta sama domena. Ale w ciemno nic nie zrobimy, więc: ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko się odbywała w granicach jedenj domeny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie bez powodu wstawiłem obrazek: co konsola błędów przeglądarki pokazuje?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak tylko zapytam: po co Ci ta ramka skoro nie wykonujesz w niej zadnych dodatkowych akcji procz wyboru kategorii?
Nie lepiej zwykly div?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Już sobie poradziłem z tematem.
Dla wyjaśnienia powiem iż obok formularza miałem przycisk który otwierał fancyboxa gdzie można dodać kategorię do bazy danych. Nastepnie po wyłączeniu fancyboxa chciałem aby lista kategorii się uaktualniała - dlatego chciałem ją wczytać do iframe i go odswieżać. Poczytałem i wkońcu zrezygnowałem z iframe. Wszystko odsieżam poprzez zamkniecie fancyboxa kodem:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 22:46 |