![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym opublikować post na własnej stronie (Page, nie profilu użytkownika) przy pomocy Facebook SDK dla PHP. Nie mam problemu z publikacją pod własnym użytkownikiem. Chciałbym by post były oznaczony jako napisany przez Page. Tak jak ma to miejsce np tu http://www.facebook.com/PHP , gdzie autorem postu wydaje się być PHP. Mam dostęp do ustawień swojej strony i jestem jej administratorem. Jak powinienem skonfigurować Page i sformułować parametry metody api() by było to możliwe ? Prawidłowe dodawanie postów wykonuję w ten sposób:
Pozostaje jedynie problem 'autorstwa'. Dziękuję z góry za rady, linki, przykładowe skrypty. Wracam do dokumentacji, google, pomocy fb itd. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa, dzięki :]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 18:24 |