![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 2.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, otóż mam taki skrypt:
i niestety nie działa w nim logowanie, wydaje mi się iż problem tkwi w tym warunku , ale sam do konca nie wiem... Pozdrawiam, amdziak |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak w tych plikach includowanych ale nie widzę nigdzie startu sesji...
-------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 2.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli?
W PHP raczej raczkuje, a z przymusu musze szybko nadrobić zaległosci... Pozdrawiam, amdziak |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz po prostu czy gdziekolwiek w twoich skryptach tym i tych które ten dołącza do siebie poprzez include() albo require() w ogóle jest wystartowana sesja. Funkcja: session_start() - jej szukaj - jak jej nie ma to dodaj ją tak by była jak najbliżej początku skryptów.
Ten post edytował Sephirus 2.01.2012, 12:14:41 -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
dodalem session_start(); na poczatku pliku i nic to nie dalo...
Pozdrawiam, amdziak |
|
|
![]()
|
|
Hmm a nie widać żadnych błędów PHP? Nie widać tu żadnych błędów... hmmm. Możesz dodac jeszcze error_reporting(E_ALL); gdzieś na początku i podać więcej szczegółów jak to się zachowuje ;/
-------------------- If you're good at something, never do it for free.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat i niestety nie działa w nim logowanie Nie działa, to pojęcie bardzo ogólne. Które zresztą mnie irytuje, i pewnie nie tylko mnie. Mimo że ostatnio szukanych wróżbitów jest coraz więcej, niestety jako tacy się nie zgłaszają. Dlatego proponuje opisanie szczegółowo co się dzieje, jakie są błędy i tym podobne. Zapotrzebowanie na czarodziejów jest duże, mimo to to jest bardziej forum programistyczne. Jak poszukujesz doświadczonych ezoteryków, to chyba tutaj takich nie znajdziesz. |
|
|
![]()
|
|
Nie działa -> przechodze do strony logowania, wpisuje dane (poprawne!) klikam enter i wraca do strony, lecz juz z pustym formularzem...
Pozdrawiam, amdziak a strona to jest to: crm.sympozjum.edu.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 22:08 |