![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Wolsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuje skryptu, najlepiej w ajaxie, o co mi chodzi? Np mam button, bądź zwykły link, po czym gdy na niego klikne pojawia sie okienko ( na tle całej strony ) i tam będzie znajdował sie odnośnik typu iframe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba niezbyt wiesz co to jest ajax, chyba chodzi ci o coś takiego http://fancyapps.com/fancybox/#examples
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Wolsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie wiem, ale chodzi mi o coś takiego ( 1 post )
tylko pisze: który z poniższych wybrać? może jest jeszcze inne rozwiązanie? While Thickbox had its day, it is not maintained any longer, so we recommend you use some alternatives. colorbox jQueryUI Dialog fancybox DOM window shadowbox.js |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź każdy i zobacz jakie ma możliwości. Dobierz ten który najbardziej pasuje Tobie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:46 |