![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, gdzie są zapisywane pliki cookie z mozilli firefox na ubuntu 10.10
potrzebuję dokonać edycji jednego z nich pozdrawiam -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
z tego co mi wiadomo to ~/.mozilla/firefox/profil_ff/cookies.sqlite |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Czym to otworzyc, bo openoffice db nie chce mi sie zainstalowac
pozdrawiam -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodźby SQlite Manager z bazy dodatków firefox'a
-------------------- // NOPE
|
|
|
![]()
|
|
Witam,
mam nowy problem, otóż nie mogę nic, czegokolwiek zainstalować, żadnego pakietu, nic a przy apt-get install firefox wywala: E: Nie udało się otworzyć lub zanalizować zawartości list pakietów. Lub np. przez centrum oprogramowania ubuntu Teraz wogóle nie chce się otworzyć, uruchomię ponownie... -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sudo rm -rf /var/lib/apt/lists/*
sudo apt-get update |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 12:13 |