![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, więc pisze ponownie bo napotkałem się na kolejny problem, próbowałem rozwiązać samemu, ale niestety, aby bardziej popsułem. Otóż chcę, aby wyświetlało polskie znaki w newsach, które są przechowywane w bazie users w tabeli news, czytałem na forum <anty_reklama:D>, żeby zrobić tak:
dodałem to więc będąc w phpmyadmin w bazie danych users klikając w sql i wpisując kod > wykonaj czyli standardowo. No i mówili jeszcze, żeby dodać do pliku, w którym łączymy się z db: więc dodałem i o ile wcześniej było widać jakieś hebrajskie krzaczki i inne cuda niewidy zamiast polskich znaczków to teraz w momencie pojawienia się polskiego znaku urywa tekst do końca, natomiast jeśli wstawię dane ręcznie do tabeli w bazie danych wszystko wyświetla ok. Prosiłbym o szybką pomoc, to ważne. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Prosiłbym o szybką pomoc, to ważne. Temat wałkowany setki razy. Dla Ciebie ważny jest problem, dla mnie to, aby nie powstawał chaos na forum. Użyj opcji "szukaj". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:40 |