![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 2 Dołączył: 5.12.2010 Skąd: Fulda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem, muszę wyświetlić kilka daych z zmiennej
W zmiennej $strona będzie dużo takich wiadomości i chce każdą wiadomość pojedynczo wyświetlić i dodać o bazy MySQL.
Powód edycji: [piotrooo89]: przenosze + tagi
-------------------- Moje serwisy: services.itunix.eu | spytajsie.com
Server: Debian; Desktop: Mac Mini 10.8.1, ArchLinux XFCE |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
no dobrze ale z czym masz problem? nie wiesz jak to wyciągnąć wyrażeniem regularnym? czy co? w czym leży problem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 2 Dołączył: 5.12.2010 Skąd: Fulda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobrze ale z czym masz problem? nie wiesz jak to wyciągnąć wyrażeniem regularnym? czy co? w czym leży problem. chce wyciągnąć i dodać dane z $strona do mysql te dane: $strona = ' GODZINA1 | <a href="LINK1"><b>NAZWA1 </b></a>: <span style="color:#KOLOR1;">WIADOMOŚĆ1</span><br /> GODZINA2 | <a href="LINK2"><b>NAZWA2 </b></a>: <span style="color:#KOLOR2;">WIADOMOŚĆ2</span><br /> GODZINA3 | <a href="LINK3"><b>NAZWA3 </b></a>: <span style="color:#KOLOR3;">WIADOMOŚĆ3</span><br /> '; do MySQ chce dodać dane z $strona ale tylko samo, godzina, link, nazwa, kolor i wiadomosc Ten post edytował Saki 28.12.2011, 12:58:54 -------------------- Moje serwisy: services.itunix.eu | spytajsie.com
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
tu masz wyrażenie regularne i teraz zobacz jak wygląda Twoja tablica $dane i na podstawie zrób sobie pętle, i dodawaj dane do MySQL. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
tu masz wyrażenie regularne i teraz zobacz jak wygląda Twoja tablica $dane i na podstawie zrób sobie pętle, i dodawaj dane do MySQL. Dzięki! ![]() Działa! Jesteś najlepszy! ![]() -------------------- Moje serwisy: services.itunix.eu | spytajsie.com
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 10:20 |