![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-callo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam pewien problem , mam wiele użytkowników i teraz chciałbym dodać moduł avatara . Struktura tabel
CREATE TABLE `user_avatar` ( `id` INTEGER UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, `login` VARCHAR(30) NOT NULL, `avatar` VARCHAR(100) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) CREATE TABLE `user` ( `id` INTEGER UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, `login` VARCHAR(30) NOT NULL, `haslo` VARCHAR(50) NOT NULL, `email` VARCHAR(100) NOT NULL, `kod` VARCHAR(32) NOT NULL, `data` DATETIME NOT NULL, `status` TINYINT(1) DEFAULT 0, PRIMARY KEY (`id`) ) |
|
|
-callo- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
No co za pech jeszcze raz ten post na górze to tabele
user to tabela do logowania tabela user_avatar tą są trzymane avatary . Kod strony prezentuje się tak :
Teraz pytanie jak przerobić ten kod aby pokazywał avatary . Dodatkowo możecie sprawdzić czy jest poprawny kod i dodać albo pousuwać zbędne elementy ? |
|
|
-callo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Naprawdę nikt mi nie umie pomóc :F
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Proszę nie podbijać inaczej zamknę temat.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Widze ze to nie Twój kod i nawet nie masz pojęcia o podstawach.
Wystarczy spojrzeć w ten kod wyżej, tam są pobierane dane a Ty tworzysz jakieś cuda. Tak Ci nie wyświetli nic -------------------- |
|
|
-callo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Temat rozwiązany user z innego forum pomógł mi . Temat można zamknąć .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:14 |