![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam zainstalowanego apacha ,php i mysql ale nie wiem jak mam połączyć to wszystko z plikami z rozrzerzeniem php na których mam zapisaną bazę.nie wiem gdzie mam wpisywać komendy po zainstalowaniu
mysql bo coś takiego trzeba zrobić. tak przynajmniej pisze w faqu. sorry ale jestem początkujący w tej dziedzinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytaj jakis kurs php/MySQL, tam masz wszystko dla poczatkujacych...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ile to ja już przeczytałem ,ale nic kompletnie nie kumam może ktoś by mi dał jakąś wskazówke?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To przeczytaj jeszcze raz, bo widać, że mało Ci to dało. Poza tym poczytaj w manualu php o funkcjach mysql_* i w manualu MySQL o podstawach administracji.
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykasuj wszystko(lub odinstaluj) i zacznij od dokladnego przeczytania tego artykulu
potem rob krok po kroku co jest napisane tu
zostaje tylko SQL wiec zajrzyj tutaj
a instalajce i podstawowa konfiguracje phpMyAdmin znajdziesz tutaj
powodzenia, jak cos to moje gg 1533443 Ten post edytował empty 1.08.2004, 16:37:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:55 |