![]() |
![]() |
-mpm1122(zapomniałem_hasła)- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam was mam pewnie problem , a dokładniej mam dwa formularze kontaktowe jeden dla osób zalogowanych a drugi dla zwykłych . I tu jest problem mam za odnośników w header około 10 i więcej się nie zmieści próbowałem zrobić coś takiego użyłem sesji co prawda działa , ale ukazuje się dopiero w tedy kiedy jesteśmy zalogowani .
A jeśli daje tak bez $_SESSION['login'] to każdy ma dostęp co jest frustrujące . Może teraz wam napiszę o wyglądzie mam 2 pliki pierwszy z nich to kontakt.php dostępny dla wszystkich a drugi kontaktlogin.php dostępny wyłącznie po zalogowaniu . Jednocześnie nie mogę sobie pozwolić na kolejne odnośniki na stronie . Myślałem nad takim rozwiązaniem :
Ale teraz po zalogowaniu zamiast jednego są aż dwa odnośniki . Proszę o szybką pomoc . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-mpm1122(zapomniałem_hasła)- |
![]()
|
Goście ![]() |
Już sobie poradziłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dodałem w pliku kontakt.php że jak nie jest zalogowany to go przenosi na kontakt1.php który jest przystosowany dla gości . Temat rozwiązany można zamknąć
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to jest łopatologiczne rozwiązanie. Najprostsze i najbardziej skuteczne jest to co napisał gorden
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:58 |