![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem z przekazaniem zmiennej z JavaScript do HTML/CSS. Mianowicie napisałem sobie skrypt JS, którego zadaniem jest zliczanie szerokości listy poziomego menu:
Skrypt działa poprawnie gdyż sprawdziłem to funkcją alert(); Jak widać w 6 linii kodu próbowałem przekazać zmienną ajax'em do PHP lecz sprawdzając firebug'iem zmienna okazała się być pustą. Dlatego proszę Was o pomoc. Chciałbym zdefiniować wartość zmiennej menuWidth w tym kodzie CSS: Za wszelką pomoc będę niezmiernie wdzięczny. Serdecznie pozdrawiam, Kamil Dunaj Ten post edytował peja1990 23.12.2011, 16:32:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Metoda .post() służy do czegoś innego, a dokładniej do komunikacji z serwerem www, na którym postawiona jest strona. Takie coś realizujesz w taki sposób:
Jednakże rozwiązania tego typu rzadko się stosuje, a sposobów na wyśrodkowanie (bo chyba temu ma to służyć) menu jest wiele. Ten post edytował mortus 23.12.2011, 16:47:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Metoda .post() służy do czegoś innego, a dokładniej do komunikacji z serwerem www, na którym postawiona jest strona. Takie coś realizujesz w taki sposób:
Jednakże rozwiązania tego typu rzadko się stosuje, a sposobów na wyśrodkowanie (bo chyba temu ma to służyć) menu jest wiele. Fakt, działa... O tym nie pomyślałem ![]() Dzięki wielkie ![]() Wiem, że są różne sposoby na wyśrodkowanie elementów na stronie ale w moim przypadku tylko ten działa tak jak należy ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc, oczywiście pomógł już poleciał i życzę Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 23:21 |