![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od czasu do czasu na serwerze klienta po wejściu na dowolną stronę zupełnie losowo (przynajmniej tak to wygląda) dostaje białą stronę jedynie z profilerem kohany - nie wzbudzającym podejrzeń.
Garść danych: ko 2, opt 1, PHP 5.3.8-pl0-gentoo, Apache Jaka może być przyczyna? Ten post edytował nmts 23.12.2011, 14:07:54 -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W logach nic
![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, że nie odpowiadałem ale miałem nadzieje, że admin serwera coś wymyśli (a ten bywa leniwy), nie mam dostępu do logów serwera ale raczej nic nie zgłaszają, logi kohany też nic nie mówią, nigdy nie spotkałem się z takim przypadkiem.
-------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, że nie odpowiadałem ale miałem nadzieje, że admin serwera coś wymyśli (a ten bywa leniwy), nie mam dostępu do logów serwera ale raczej nic nie zgłaszają, logi kohany też nic nie mówią, nigdy nie spotkałem się z takim przypadkiem. Jeżeli jesteś w stanie wygenerować ten błąd to może spróbuj zobaczyć co dokładnie Ci serwer zwraca po nagłowkach (HTTP Live header - fajna wtyczka do firefoxa) ? Jak wiesz przyczyn może być setki dlaczego tak się dzieje, to są chyba jedna z najgorszych błędów tego typu, jak coś się dzieje losowo. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Nie wiem czy masz dostęp, ale może zwiększ poziom czułości logów serwera? Na jednym z najwyższych będzie Ci nawt sypało przekierowaniami mod_rewrite, ale wydajnośc spadnie mocno, więc zrób to w nocy i na krótko byle wyłapać błąd i wróć do domyślnego poziomu czułości.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:42 |