![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 5 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wstawiłem przycisk w aktualnościach dla konkretnego wpisu z linkiem do tego wpisu. Po kliknięciu w niego link do strony pokazuje się na tablicy jednak żaden ze znajomych nie jest o tym powiadamiany ? Sprawdzałem i np jak kliknę w lubię to na np demotywatorach to taki wpis pokazuję się na tablicy i znajomi widzą to też ostatnich zdarzeniach. Jak mogę uzyskać taki efekt ? -------------------- Polecam Jastrzębia Góra, serwis o nadmorskiej miejscowości.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 13.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiś link do strony? Myślę, że ciężko jest określić co jest nie tak, nie widząc problemu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jak można dodać na swoją stronę kilka przycisków lubię to
![]() Chodzi mi o to, że mam jedną stronę? i kilka podstron? i chce zrobić tak że będę mieć lubię to do automatycznie generowanych stron. Znalazłem taką stronę wpisy facebook . Pozdrawiam Anna. Ten post edytował anna.kott 19.02.2012, 18:56:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:43 |