![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam piszę sobie własną stronkę wszystko działa poprawnie lecz stanąłem na tym gdy jako użytkownik chcę zmienić swoje hasło skrypt jakbym nie update'ował danych podczas zmiany. Podczas zmiany hasła wyskakuje że mam wpisać ponownie swoje obecne hasło. Może przeoczyłem jakiś błąd nie wiem. Proszę o pomoc.
Problem rozwiązany. Nikt z was w tym ja nie zauważył tego, że jak zaczyna się działanie skryptu to nie podałem przed nim $user = $_SESSION['zmiana']; ![]() Ten post edytował nikestylex7 22.12.2011, 01:14:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Nikt z was w tym ja nie zauważył tego 1) A skad ci przyszło do głowy że ktoś tu w ogóle zaglądał? 2) Nawet jeśli ktoś zaglądał, to niby skąd ludzie mieli wiedzieć, że pokazałes caly kod? Równie dobrze to przypisanie mogło być wyżej w kodzie, którego nie pokazałeś. 3) Zapoznaj się z tematem: Temat: Jak poprawnie zada pytanie to tak głupie błędy wychwycisz w 10 sekund bez konieczności zaśmiecania forum -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:40 |