![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: rykowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, czy ktos mogł by mi wskazac z kad mozna sciagnac licznik opierajacy sie na plikach tekstowych i ciasteczkach
![]() dzieki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: rykowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok wiec posklejalem takie cos
idziala poprawnie, lecz chcial bym taki sam licznik tylko dzienny jak to zmodyfikowac ![]() Ten post edytował Gligamesh 12.07.2004, 22:11:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zapisac jaki jest dzien i sprawdzac z data jesli sie zgadza to dopisuj odiwedziny jak nie to tworz nowy.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
no dobra gdybym wiedzial to bylo by ok ale jak ja to mam zrobic
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
masz dwie możliwości (tak na szybko):
1. Zapisujesz kolejne dni w nowych liniach pliku. Niezbędne informacje znajdziesz na forum. 2. Każdy dzień zapisujesz w nowym pliku. Niezbędne informacje znajdziesz na forum. Polecam pierwszy sposób. Drugi generuje multum zbędnych kilkubajtowych pliczków. NTG: Skrypty -> Pocżatkujacy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
szukalem ale jaks nie znalalzem nic konkretnego
![]() ![]() a gdybym zrobil tak
![]() |
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
zrobilem takie cos ale nie dziala, i brak mi pomyslow jak to zrobic
![]()
chce zeby dane byly zapsine w taliby z jedenj lini z jednego nida np. data | ilosc odwiedzin /n i nastepny dzien |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 05:36 |