![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam problem poniewaz dostałem na zajeciach z informatyki do wykonania stronę taką samą jak w linku, htmla dopiero sie uczę, wiec mam troche problem jak to wykonac :
http://alchemik.ch.pwr.wroc.pl/tin/test12.html ma byc to wykonane za pomocą polecenia DIV a nie tabelek, chodzi o ten zielony kawałek i te 3 małe tabelki w srodku, czy mogłbym prosic kogos o pomoc ![]() ![]() Ten post edytował szalik1 21.12.2011, 13:26:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To znaczy masz zrobić stronę z trzema kolumnami?
Jeśli tak to proponuję poszukać darmowych szablonów html z taką ilością kolumn i je zmodyfikować według swojego uznania. Zobacz tutaj: http://szabloniki.com/downloads.php?cat_id=5 Jest tam szablon o nazwie "Music" z trzema kolumnami. Może się przyda? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogólnie to mam zrobic identyczna stronke jak w tym linku, tylko nie uzywac tabelek tylko polecen div
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż co już zrobiłeś
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez przesady, masz to jako pracę domową i nie potrafisz tego zrobić? To czego teraz na informatyce uczą, tym bardziej że to już chyba po 1 semestrze...
Tam w ogóle nie trzeba żadnych tabel(opodobnych). 4 divy (może być z css jako float lub inline), 1 ul i po sprawie. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:23 |