![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WItam , szukam / potrzebuję pomocy przy ujednoliceniu wygladu strony.
strona wirtualnyelk.pl różni się wyglądem w przeglądarkach: generalnie pod FF jest OK chodzi o: - pływający tekst pod logo w headerze (rozjazd jest w OPERA i IE8) - pogodę - nad logo ( w google chrome jest ona ucięta, i niemal wogle jej nie widać, to samo jest z modulem po prawej stronie - karuzela Tagów - wogle jej nie ma. - w sliderze informacji brak jest transparentnosci tła (jest czarne) pod IE8 - button 'zaloguj przez facebook' ma rozjazd w przegladarkach innych OPERA i IE8 -button login w OPERA jest inny aniżeli w innych przeglądarkach (za szeroki) znam trochę CSS ale nie jestem w stanie ogarnąć tych rzeczy. Jestem w stanie zapłącić za pomoc. moje gg: 2316161 pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. + 4. + 5. Dla Opery
2. dla chrome
dla każdego z elementów: spw_current_temp , spw_icon_big , modJoomulus1 Najlepiej nadpisuj style tylko dla tych przeglądarek żeby w FF było nadal ok. Czyli fixy/hacki do przeglądarek, poszukaj w google. IE nie używam. Ten post edytował Damonsson 20.12.2011, 22:26:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zadziałało tamto tak jak należy:
teraz pod OPERA modul imieniny się rozjeżdza (solenizanci) co zrobić by w operze się wyświetlało tak jak w FF , chrome, IE ? plis help me |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:18 |