![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki fragment kodu
Kod $.ajax({ async: true, cache: false, url: "test.php", type: "POST", data: ({p1: value1, p2: value2}), success: function(sData){ } }); Jeżeli plik test.php znajduje się w tym samym katalogu co index.php to wywołanie jest poprawne. Chciałem wrzucić plik test.php do podkatalogu skrypty_ajax ale po zmianie url: "test.php" na url: "../skrypty_ajax/test.php" plik nie jest wywoływany. Zastanawiam się czy jest to możliwe? Chciałem trochę uporządkować pliki, ponieważ tych które są wywoływane ajaksem przybywa i robi mi się burdel. Jeśli się nie da to w jaki sposób porządkować pliki? Jeśli np chciałbym trzymać je poza katalogiem public_html? -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakoś pliku test.php nie szukałeś poziom wyżej ;p luknij i pomyśl ".."
-------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:48 |