![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem podobnego wątku na forum; ale nie znalazłem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Muszę do swojego projektu wprowadzić płatności online. Co do wyboru systemu to trochę poczytałem i wszystkie są do siebie podobne jedynie różnice to prowizje. Chyba, że ktoś ma jakieś inne zdanie to z miłą chęcią wysłucham. A wracając do tematu to nie bardzo wiem jak można takie płatności zintegrować z moją stroną (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Od raz mówię, że to nie sklep. Czy może dostanę instrukcję od dotpaya i tam wszystko będzie wyjaśnione. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Każde płatności mają dokumentację techniczną. Ja akurat integrowałem tylko Dotpay'a i jakichś większych problemów nie napotkałem, prócz chyba zwracania jednego pola więcej które nie było opisane w dokumentacji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Zobacz sobie jak jest na rapidshare..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DotPay i Transferuj mają ten sam system integracji i zarazem wg. mnie najłatwiejszy.
Trzeba go tylko dobrze napisać bo bez odpowiednich zabezpieczeń łatwo coś dostać za 1gr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:38 |