![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki mały skrypt do wysyłania poczty e-mail na konta, które przed wysłaniem zaczytywane są do formularza z bazy danych.
następnie jest kod HTML wyświetlanego formularza. wszystko jest ładnie do momentu wysłania. Wysyłam za pomocą takiego kodu:
Dlaczego po zatwierdzeniu wysyłania wysyła mi podwójnie do na każdy mail z bazy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co masz w zmiennej $amount?? Bo z tego co widzę wysyłanie maili masz ujęte w podwójnie zagnieżdżonej pętli...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w $amount mam wartość z formularza liczba do wyłania i mam ustawiona wartość 1
chyba się rozwiązało ustawiłem $amount na wartość pustą przy ładowaniu formularza. Jak klient wpisze sobie wartość 1 to wysyła 1 raz jak 2 to dwa itd... Ale chciałbym by po wysłaniu i wyświetleniu informacji podsumowującej tworzyło loga wysłania i czyściło formularz...jak to mogę zrobić? Ten post edytował vojtasek 20.12.2011, 10:46:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Log możesz zapisać do bazy danych lub do pliku. Nie widze tutaj formularza który chcesz rzekomo wyczyścić ale zrobisz to przez JS jeżeli masz na mysliczyszczenie dynamiczne. Nie widząc całego kodu ciężko powiedzieć.
Ten post edytował Uriziel01 20.12.2011, 11:15:43 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:07 |