![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. [' tak sie zawsze zaczyna']
jako ze php+mysql to tak od niedawna zaczalem sie powaznie interesowac to postanowilem sobie napisas systemik portalowy. (powaznie brzmi ![]() mam jednak problem z rozplanowaniem bazy dla np. artów itp Mianowicie mam 3 dzialy w tych dzialach bedą poddzialy a w poddzialach beda kategorie w ktorych beda informacje. Mam nadzieje ze dosc jasno pisze, jesli nie to postaram sie to zilustrowac ponizszym rysunkiem dzial a1_____________dzial a2_____________dzial a3 | |_poddzial x1 | |_ kategoria (i info) | |_ kategoria (i info) | |_poddzial x2 |_ kategoria (i info) |_ kategoria (i info) (mam nadzieje ze dobrze wyswietli) nie chce skryptu lub cos podobnego. Chodzi byscie zaproponowali jakbyscie zbudowali baze danych w oparciu o takie zalozenie, wiedzac ze liczba dzialow, poddzialow, kategorii i infornacji w nich zawartych bedzie sie zmieniac. czekam na propozycje // ok juz sie z tym uporalem, prosze o skasowanie topica Ten post edytował Peter_D 19.07.2004, 13:42:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:07 |