![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc mam kod :
Skrypt polega na tym że dane przenoszone przez formularz dodają się do bazy mysql jeżeli ktos przy formularzy zaakceptuje regulamin. I wszystko działa pięknie ale musze jeszcze zrobić by skrypt sprawdzał czy w tej tabeli w polu domena jest już taka. I jeżeli ktos dodaje nowe dane a domena taka już jest w polu domena to dane się nie dodadzą i wywali komunikat że domena zajęta. Sam sobie nie poradze bo prubowałem już z 2 h więc proszę was doswiadczonych programistów o szybką pomoc. Ten post edytował <?php?> 12.07.2004, 12:50:00 -------------------- Notatnik rządzi!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed dodaniem:
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak ale przecież skrypt musi sprawdzać czy zaszed warunek $regulamin==regulamin czyli czy osoba dodająca zaakceptowała regulamin.
-------------------- Notatnik rządzi!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstaw to pod Twoim warunkiem...
![]() -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
Kurde wiem że jestem bardzo ciasny i nie umiem tego połączyć... Kicaju poratuj mnie ;(
-------------------- Notatnik rządzi!
|
|
|
![]()
|
|
Chyba o to chodzilo... & # 3 3 ; - to wykrzyknik ![]() Ten post edytował kicaj_ 12.07.2004, 15:36:36 -------------------- PHP Developer
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 10:14 |