Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Dlaczego php nie działa? - tylko sie nie smiejcie
-Gość_zielony-
post 12.07.2004, 08:45:02
Post #1

Goście

Czesc,
Pisze tu pierwszy raz. Moje pytanie bedzie pewnie dziecinnie proste dla kogos, kto choc troche zna php, ale ja nie znalazlem odpowiedzi, wiec nie smiejcie sie. Jak to mozliwe, ze na tym samym serwerze w jednym katalogu dziala php, a w sasiednim nie dziala (tzn potrafi zinterpretowac jedynie skrypty typu "Witaj swiecie" worriedsmiley.gif ? i nic bardziej skomplikowanego) Chcialbym wrzucic lokalne statystyki. Probowalem na innym zaufanym serwerze - dziala bez problemu. Zainstalowalem apacha z php i mysql na swoim komputerze - tez dziala bez problemu, a wrzucam na serwer na ktorym ma chodzic - widzi prawie jak pliki .txt. No ale przeciez ludzie maja strony php na tym serwerze i one sa doslownie w sasiednich katakogach, wiec dlaczego mi nie dziala?questionmark.gif Z gory dziekuje za pomoc
Krzysiek
Go to the top of the page
+Quote Post
borec
post 12.07.2004, 11:20:38
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

wiesz nikt tu nie jest jasnowidzem, moze jakies linki? fragmenty skryptow? ich wyniki? wywalane bledy?

--------------------
Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD
+Quote Post
sztosz
post 12.07.2004, 11:47:03
Post #3

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Trudno wyczaic o co ci chodzi ale... może to wina ustawień php i tego że urzywasz skryptów które nie moga zostac wykonane choćby z powodu php tryb Safe ?

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.07.2025 - 18:56