![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 2 Dołączył: 10.12.2011 Skąd: Stumilowy Las Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wydaje mi się że to najzwyklejszy problem związany z PHP / MySQL jednak nigdzie nie mogę znaleźć do niego wytłumaczenie ![]() Dodałem tabelę do bazy danych, wszystko cacy i ładnie, doprowadziłem również w kodzie PHP do konta mysql_connect('host', 'uzytkownik', 'haslo') or die('Nieudane polaczenie z baza danych...'); ale mam problem z doprowadzeniem do bazy :/ Czyli: mysql_select_db('users') or die('Nie udalo sie wybrac bazy danych!'); I wyświetla się "Nie udalo sie wybrac bazy danych!". Pomożecie? Z góry dziękuję Pozdrawiam OMG! *facepalm* dla mnie ... Sorry ale dopiero zaczynam, było to dla mnie trochę zamieszanie pomiędzy użytkownikiem / bazą danych / tabelami. Po prostu pomyliłem się i wpisałem nazwę tabeli a nie nazwę bazy danych. Wszystko jest już git, temat do usunięcia. Dziękuję i pozdrawiam ![]() Ten post edytował JustHuman4 15.12.2011, 22:26:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Proszę wstawić bbcode
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:41 |