![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wykonałem integracje strony z forum i wszystko działa, ale jest ukryty blad, a dokladniej google boot nie moze dostac sie do strony, powód błąd 500 Jak sprawdzałem w logach wystepuje to rowniez userom ale w malej czesci, np. ja moge wszedzie wchodzic na kazda podstrone strony i inni tez bo nikt nie zglosil bledu. Wiec blad 500 byl dla bootów.
oczywisce ze zmiana sciezki odpowiednio Prosze o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakie forum ? Jaka strona ? Podany przez Ciebie kod niestety nic nie mówi. Uzywasz nie znanych mi metod/funkcji w nieznanym mi forum/stronie. Jest to jakis konkretny FW ? Cokolwiek poproszę. Probowałeś dostać się do adresu który próbuje odwiedzić bot przed dostaniem internala?
Ten post edytował Uriziel01 15.12.2011, 10:27:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Uriziel01 - Forum phpBB.
Co mówią logi Apache'a? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
forum phpbb3
Logi pokazują ciągły błąd GET / HTTP/1.1" 500 233 Sprawa wygląda bardzo dziwnie, bo strona działa, odwiedziny są bez żadnych spadków, a google ma blad 500 i nie moze dostac sie na moją stronę. forum w tym czasie dziala prawidłowo, google rowniez odwiedza forum, ale strona blokuje google boota. Od tamtego razu żadnej strony nie zaindeksowało. W narzędziach dla webmastera wyświetla, że google nie ma dostępu. Gdyby nie to, że zaniepokoiło mnie brak indeksacji na stronie, a zazwyczaj odbywało się to bardzo szybko w kilka minut to nawet bym nie dostrzegł tego poważnego błędu. Opierałem się na tym artykule: http://www.phpbb.com/kb/article/phpbb3-sessions-integration/ Ten post edytował Mateusz_M 15.12.2011, 14:56:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:32 |