![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
System poleconych działa na mojej stronie od samego początku, ale postanowiłem go nieco udoskonalić. Obecnie ma on jedna bardzo duża wadę po wejściu na link oczywiście wszystko jest w porządku, ale jeśli zmieni się podstron na inną żeby przejrzeć o co ogólże chodzi, polecający nie jest zapamiętywany w przypadku ponownego kliknięcia rejestracji. Działa to tak: https://refbackbank.com/ref-boro/ W polu Referral: (optional) : Jest nick pobierany z adresu, ale po przejściu adres zmienia się na standardowy i pole jest puste. Co byłoby najlepszym rozwiązaniem? Myślałem o cookie, ale nie bardzo wiem jak to zrobić. Poszukałem trochę, ale większość przykładów odnośnie się do tego, że ktoś coś wpisze, a ta wartość tutaj jest bez wpisywania. Z góry dziękuje za każdą pomoc Mateusz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciastko ginie po zamknieciu przegladarki, chyba, ze ustawisz mu time, na na przyklad 30 dni -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I bardzo dobrze! Tak ma zostać!
Dlaczego? Czasem zdarzy mi się wejść na jakąś stronę przez reflinka od kogoś kogo nie znam, a jednak chcę się tam zarejestrować. Usuwam grzecznie informacje, żeby komuś nie nabijać punków czy innych gówien. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciastko ginie po zamknięciu przeglądarki, chyba, ze ustawisz mu time, na na przykład 30 dni Próbowałem twojego rozwiązania, ale niestety ciągle wyskakuje mi coś takiego: Fatal error: Function name must be a string in /home/refback1/public_html/modules/users/register.php on line 58 edit: Poprawiłem:
Teraz błędu nie wywala, ale nie działa niestety nadal/ Ten post edytował boro11 14.12.2011, 19:38:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:45 |