![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykładowe menu:
Skrypt który rozwija poszczególne podmenu:
O co chodzi? Chodzi o to,że jak klikam jakiś link, strona się przeładowuje i otwarte podmenu się zwija. Chciałbym aby się nie zwijało. Najlepiej aby było rozwinięte cały czas dopóki nie kliknę i nie rozwinę innego. Kminię i kminie i nie mogę nic wykminić ![]() Proszę o pomoc! Ten post edytował kasior 14.12.2011, 15:01:29 -------------------- Zapraszam do odwiedzenia mojej strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HTTP jest protokołem bezstanowym, co znaczy, że sam z siebie nic nie zapamięta.
Natomiast możesz skorzystać z takich rozwiązań, jak ciasteczka/ Ciasteczka przyjmują np. bardzo prostą wartość 2 oznaczającą, że drugi element został rozwinięty. Na następnej stronie przy inicjowaniu menu odczytujesz je i ustawiasz odpowiednie podmenu rozwinięte. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jest to jakieś rozwiązanie. W sumie to myślałem nad czymś innym, ale to będzie chyba najprostrze rozwiązanie.
-------------------- Zapraszam do odwiedzenia mojej strony.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:51 |