![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma może ktoś jakiś szablon czy coś z fajnym menu? jak tak to prosze ss czy coś mogę coś zapłacić za ładne menu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 2 Dołączył: 25.06.2009 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myślę, że tutaj coś ciekawego znajdziesz: http://tinyurl.com/c2whvhy
a numer konta podeślę na PW ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gorąco polecam tinydropdown2, skrypt jest malutki, bardzo lekki, łatwy w modyfikacjach i dosyc przyjazny w użytkowaniu. Ogólnie polecam wszystkie skrypty od scriptiny.com (wg. regulaminu mogę tak 'reklamować' ?)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie zawsze preferuje "pure css menu", w którym bez problemu także osiągniemy tego typu efekt.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
'pure css menu' z zaokrąglonymi rogami, animacjami, półprzezroczystością i dynamiczną kolorystyką ? Użytkownicy IE muszą Cie nie znosić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno bez animacji.
Zaokrąglone roli to zależy czy grafiką czy cssem ale bez nich menu wygląda tylko gorzej, ale nie psuje go. Półprzeźroczystości brak. Dynamiczna kolorystyka- nie znam pojęcia. Tak więc ostatecznie nie jest źle nawet dla IE'owców. Ten post edytował markonix 15.12.2011, 10:53:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 2 Dołączył: 25.06.2009 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak już rzucamy linki, to ja zapodam ten: http://users.tpg.com.au/j_birch/plugins/superfish/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o menu cos jak tu jest www.serwery.wiaderko.com, tzn ma może ktoś taki skrypt na pc?
|
|
|
![]()
|
|
A co w nim takiego jest żeby sobie na dysku zapisywać?
To proste, przejrzyste menu w CSS. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 04:03 |