![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ma pewien problem tak jak napisalalem juz w temacie pracuje nad skryptem logowania... niestety nie mam zielonego pojecia jak to zrobic... wiec jesli ktos moglby mi pomoc i naprowadzic lub podrzucic jakis pomysl bylbym bardzo wdzieczny...
z gory dzieki ![]() -------------------- as salaamu 'alaykum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Gdzie trzymasz dane?
Czy to ma byc dla paru osob czy 1? Jaka baza Jak pliki to jaki sperator i przyklad 1 linijki. Prosze podac wiecej szczegulow a pomozemy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
zrob na bazie mysql jedne WHERE i parę innych rzeczy i wsio
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chetnie bym napisal pierwsza linijke ale ni mam pojecia od czego zaczac
![]() a wiec no prawda chce oprzec skrypcik o mySQL... i staram sie aby bylo to dla kilku uzytkownikow... -------------------- as salaamu 'alaykum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@e4you: i myslisz ze kraviec wie o co chodzi...
Jesli chcesz zrobic system logowania, to poprostu poszukaj tutaj na forum, temat jeden z najbardzej popularnych. -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 10:52 |