![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam kłopot polega na tym że nie wczytuje mi danych z kolumny do menu
fragment kodu
Baza wyglonda tak
i nie wiem dlaczego a jak już wczyta to wczytuje jeden pod drugim a ja che żeby wczytał do następnej kolumny. proszę o pomoc bo czytuje plik jeden po drugim nie wiem czemu. Jeśli coś źle napisałem to przepraszam Ten post edytował zort1 9.12.2011, 10:23:54 |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Linijki 19,20,21. Tu na pewno wszystko jest ok? Bo ul jest zamykany 3 razy, ale otwarty tylko 2 razy. A po za tym ciężko się domyślić o co Ci chodzi, bo trochę niejasno opisałeś problem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem polega na tym że che wczytać dane do menu rozwijanego tylko że nie chce wczytać danych do podgrupy tylko wczytuje dane do grupy czyli tak zwane nie rozwijalne menu to jest troszkę trudno wyjaśnić ale pokarze to na stronie to może zrozumiecie o co mi chodzi o http://www.dynamicdrive.com/style/csslibra..._side_bar_menu/ i tam jest takie coś jak folder potem sub item i nie che mi wczytać danych do sub item tylko wczytuje tam gdzie jest folder rozumiecie powie mi ktoś dlaczego
![]() pomoże ktoś ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:08 |