![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 5 Dołączył: 8.12.2011 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z tą moją stronką. W php jestem ZIELONY potrzebuje pomocy.
TaernSkrypt.php
TaernSkryptKontynuacja.php
W skrypcie chodzi o to, że Po wpisaniu ceny i procentów naciskamy BUTTON 'Zatwierdź' Ma być wykonane takie działanie ( WartoscPolaProcent / 100 ) * WartoscPolaCena I chcę, aby przenosiło lub nie na nową stronę! Bez różnicy! Ale ma być napisane coś takiego : Wartość Przedmiotu : 'Wynik z tego wyżej działania' Nie ogarniam tego .... Pomocy! Odświeżam! Bardzo mi to potrzebne. Ten post edytował patrysiek2 8.12.2011, 16:54:00 -------------------- if($problem == 1)
{ header("Location: http://www.forum.php.pl"); } else { thinking(); } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Skoro już przekierowujesz do TaernSkryptKontynuacja.php, to dodaj tam zwyczajnie wymagane operacje na zmiennych. Dla przykładu <?php echo $_POST['cena']; ?> wyświetli Ci wartość zmiennej cena z formularza.
To są podstawy podstaw. Zapoznaj się z kursem, przed kolejnym pytaniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dam Ci przykład.
Myślę, że w htmlu podstawisz pod to formularz ( zrób wszystko na jednej stronie używając php-self.
w formularzu podstawiasz liczba x i y. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:26 |