![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
uzywam win xp w php.ini mam ustawione Cytat extension_dir="D:\Internet\Programy\apache\php\extensions\" siezka jest poprawna odkomentowuje rozszerzenie Cytat ... ;extension=php_fdf.dll ;extension=php_filepro.dll extension=php_gd.dll ;extension=php_gettext.dll ;extension=php_hyperwave.dll ;extension=php_iconv.dll ... i kiedy uzywam funkcji imagecreate() dostaje komunikat Cytat Call to undefined function: imagecreate() o co chodz? czy ktos moze mi pomoc? -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Sprawdz czy w tym folderze masz `php_gd.dll`
2. Restart serwera zrobiles? -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam php_gd.dll
restart robilem wiele razy co ciekawe wczesniej dizlzlo przynajmniej jak uzylylem dl() teraz nawet jak uzywam dl() to nie moge kozystac z funkcji rozszerzenia -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 20:56 |