![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odpalenie tego w przeglądarce daje wynik Cytat Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in C:\Program Files (x86)\WebServ\httpd-users\brix8\index.php on line 22 ma ktoś pomysł gdzie jest błąd bo ja się nie mogę dopatrzyć żadnego? ![]() z góry dzięki za pomoc w rozwiązaniu problemu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
login = $_POST['login'] AND haslo = $_POST['password']
login = '{$_POST['login']}' AND haslo = '{$_POST['password']}' stringi zamykamy w apostofach ps. if (isset($_POST['login']) && isset($_POST['password']) && ($_POST['login']!='') && ($_POST['password'] != '')) if (!empty($_POST['login']) && !empty($_POST['password'])) Ten post edytował CuteOne 8.12.2011, 02:56:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
apostrofy zadziałały i bardzo pomogło a teraz podpowiedz mi jeszcze coś odnośnie wpisu
bo jak na moje oko on zastąpi drugą część tego co było z zaprzeczeniem. pewnie się mylę ale niech ktoś po krótce podpowie czemu sugestia takiej zmiany. słabo u mnie z angielskim więc proszę o 1 może 2 zdania co i jak zamiast linków do manuala. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:15 |