![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Podpinam płatności Dotpay (sms + przelew), smsy już podpiąłem i działa dobrze. Teraz próbuję podpiąć przelewy. Przeczytałem kilka razy dokumentacje, ale nadal nie wiem jak to zrobić.
Gdzieś znalazłem takie coś:
Mam takie coś i nie mam pojęcia co dalej zrobić... Próbowałem w pliku dotpay.php takiego czegoś: echo $_POST['amount']; ale nic się nie dzieje. W ogóle po dokonaniu płatności nie ma przycisku "Wróć na strone", a powinien być. Podpinał już ktoś kiedyś te płatności? ------------------------- doszedłem do tego, że w pliku dotpay.php ma być "OK", aktualnie mam coś takiego:
i w pliku, który mam w parametrze URL (index.php?p=donate) robię tak: ale nie działa, nic nie pokazuje. W pliku dotpay.php później dodam sprawdzanie czy status transakcji jest pozytywny, itd, ale nie o to mi chodzi. Jak mam te dane od dotpaya pobrać? nikt nie wie? w dotpay.php dałem: var_dump($_POST); ale nic nie pokazuje ;/ Ten post edytował dstp 8.12.2011, 13:47:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:13 |