![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem staram sie zintegrowac phpbb3 z ko3 lecz nie umiem se poradzic z
Kod Cannot redeclare class Problem występuje mi przy dwóch klasach Session i auth z forum, wie ktoś jak można to obejść lub przerwac ladowanie class z ko3 tylko dla danej podstrony już próbowałem nawet tak Kod spl_autoload_unregister(array('Kohana', 'auto_load'));
Ten post edytował zaba141 6.12.2011, 09:07:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klasa Auth w kohanie jest dołączana ręcznie w bootstrapie, więc tam ją możesz odhaczyć. Z tym że nie da rady dla konkretnej strony wyłączyć tej jednej klasy.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a idzie jakoś pominąć lub połączyć class'y które robią błąd
Kod Cannot redeclare class session ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz napisać własną klasę do "obsługi" sesji która będzie dziedziczyć po Session
Kod <?php /** * Description of mysession * * @author skowron-line * @date 2011-12-06 10:40:47 */ class Mysession extends Kohana_Session{ } ?> Z tym że klasa Session zawiera metody abstrakcyjne które będziesz musiał posiadać w swojej klasie. A później odwołać się do niej w swojej aplikacji.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 14:31 |