![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dlaczego nie chcesz mi powiedzieć, przecież nie wygadam.[...] inni za darmo mówią Ostatnio koleś do mnie pisze z taką pretensją, to ja mu mówię że nawet gdybym wiedział to mu bym nie powiedział, wtedy wyrwał że inni za darmo opisują sposoby. Sami powiedzcie czy te sposoby są coś warte? Jak wyjaśniać noworodkom że nie ma sposobu by zarobić trzymając ręce założone i wierząc w ten sposób który dostali na tacy i nic poza tym nie robiąc. Jakie znasz najlepsze przypadki? Bo to kopalnia absurdu z mojego doświadczenia. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Ale po co z kimś takim rozmawiać?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kontakt na wierzchu na mojej stronie, jestem gnębiony.
![]() Ten post edytował IIFF 6.12.2011, 02:04:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to załatwić jednym postem by nikogo nie urazić? Napisz tak: Kod W stanach mówiłem pier*&$l się sam
Powód edycji: [phpion]: Powstrzymuj się proszę z wulgaryzmami.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skowron-line - punkt dla Ciebie
![]() IIFF - odpisuj że jak jego wiedza będzie wystarczająco duża, to będzie mógł robić za darmo. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
po co odpisywać?
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
skowron-line - punkt dla Ciebie ![]() IIFF - odpisuj że jak jego wiedza będzie wystarczająco duża, to będzie mógł robić za darmo. Temat znany i wałkowany wielokrotnie ![]() Ostatnio w jakimś wątku koleś też był bardzo zdziwiony, że mu nie chcę za darmo napisać całego skryptu, tylko mu dwie linijki przykładowe wkleiłem. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedź prosta: skoro tam jest za darmo, to po wała mi zawracasz siedzenie? Idź tam gdzie jest darmo.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@IIFF a teraz za każdą tu udzieloną Tobie odpowiedź należy się 50zł... chyba nie sądzisz, że dzielimy się z Tobą tymi sposobami za darmo?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym mu wkleił linki do php.net. + dopisek: "Ja bym użył tego" =]
Ps. Tylko nie zapominaj jak i Ty zaczynałeś... Chociaż tyle mu powiedz: jak Ty zacząłeś. Ten post edytował ixpack 7.12.2011, 16:48:39 -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:17 |