![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam skryptu do wyświetlania hintów, zbudowanego w oparciu o jQuery. Istotne jest to, by miał możliwość wyświetlania w hincie HTML'a (obrazek + text + link) i możliwość kliknięcia na link "więcej". Wygooglowałem kilka, ale żaden nie oferował takiej możliwości. Chodzi mi o coś takiego, jak na tej stronie (kółka na zdjęciu produktu): http://www.gosidemount.com/Razor/razor_harness_2.asp Pozdrawiam Krzysiek Ten post edytował livinghatret 5.12.2011, 18:12:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hinty? Czyli chodzi Ci o tooltips? Każdy tego typu dodatek umożliwia dodanie tam czegokolwiek, więc coś źle robiłeś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hinty? Czyli chodzi Ci o tooltips? Każdy tego typu dodatek umożliwia dodanie tam czegokolwiek, więc coś źle robiłeś. Dokładnie o to mi chodzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tyle że szukałem jako hint i hintbox i znalazłem tylko tekstowe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Widzę, że tooltipów jest cała masa - dzięki za info, na pewno coś wybiorę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:55 |