![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zrobiłem taki skrypt:
Wyświetla mi błąd: Cytat Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/p/e/t/ktos2/htdocs/upload.php on line 17 Chciałem zrobić zeby uploadował duży obrazek do katalogu img a mały do img_small . ---------- Nie zamkneles znacznika [php] hwao |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Zrobiłem tak:
Teraz już nie ma błędu, ale i tak nic sie nie dzieje ![]() Może ktoś poradzi, co mam zrobić aby zapisał duży obrazek i miniatruke. Mały do img_small , a duży do img |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zapomniałem powiedzieć, ze pokazuje się 'Wystąpił błąd podczas wysyłania pliku na serwer!' .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
warto by było jeszcze sprawdzć zmienną $_FILES['userfile']['error'] a dopiero potem cos robic z plikiem
|
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Mógłby mi ktos powiedzieć jak zrobić żeby:
1. Plik z formularza w oryginalnych rozmiarach został: a) wgrany do folderu img ![]() 2. Ogracziczenie wielkosci uploadowanego pliku. Bardzo proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkie odpiowiedzi na Twoje pytania sa na forum, wystarczy uzyc wyszukiwarki
![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:42 |